Webdesign

ExpertiImobiliari.ro

Firma Experti Imobiliari din Constanta, functiona deja de cativa ani cu un site de imobiliare ok la vremea lui, dar invechit pentru web 2.0, pentru ca nu mai facea fata noilor cerinte.

O prima cerinta a fost design-ul responsiv pentru a se potrivi cu trendul ascendent al mobilelor.

Apoi, s-au implementat preluari din baza de date FlexMLS si CRM-ul firmei.

Platforma de imobiliare Websea este optimizata pentru viteza, asa ca cele peste 6000 de oferte din website se incarca intr-un t...

Proiectul website de imobiliare ExpertiImobiliari.ro

Imo-Nord.ro

Portalul de imobiliare imo-nord.ro promoveaza oferte imobiliare din zona de nord a capitalei.

Meniul de oferte l-am creat cat mai simplu si intuitiv. Cei ce doresc sa-si configureze imobilul dorit, o pot face folosind motorul de cautare din site.

Pentru rapiditatea de lucru cat si din cauza obisnuintei celor de la data-entry, s-a ales ca ofertele sa fie preluate automat din CRM-ul firme. Au fost preluate initial peste 2...

Portal de imobiliare cu integrare API FLexMLS si CRM.

Acropola-reb.ro

Site-ul de imobiliare acropola-reb.ro a fost creat in cadrul unui pachet de servicii mai mare. Numele Acropola Real Estate Brokerage (Acropola REB) a fost ales impreuna cu clientul, apoi am ales culorile potrivite companiei si a mesajului de transmis:

  • albastru inchis desaturat pentru a sugera incredere si seriozitate
  • rosu crimson pentru a sugera energie
  • gri deschis ce sugereaza echilibru

Apoi, s-a trecut...

Proiect site de imobiliare - Acropola-reb.ro

Abelard.ro

Acest magazin online creat de Websea Development, a reprezentat o colaborare de medie durata si un site cu foarte multe detalii grafice si functionale, cerute de client.

Platforma de e-commerce a fost realizata special pentru acest proiect conform cerintelor clientului, si ambele parti implicate stiu ca nu au fost putine detalii. Modulul de administrare este special creat pentru acest proiect pentru a se potrivi „ca o manusa” tipului de produse din magazinul onli...

Proiectul magazin online Abelard.ro

Imobestimobiliare.ro

Avand deja codul etic Realtor insusit si lucrand deja cu baza de date a FlexMLS, am creat pentru ImobestImobiliare din Constanta, site-ul de imobiliare, prezentare firma de imobiliare si preluari automate din FlexMLS.

In plus, platforma de imobiliare preia ofertele agentiei si din RebsCRM.

Site-ul beneficiaza de grafica responsiva pentru tableta si mobil, coloristica respecta linia vizuala a firmei si sunt prevazute zone publicitare.

Grafica a fost aleasa de client din 3 propuneri...

Proiect portal de imobiliare ImobestImobiliare.ro

Imobilo.ro

Agentia imobiliara Imobilo din Bucuresti, avand nevoie de un site nou si cu functionalitati moderne precum versiune de mobil si import din FlexMLS, ne-a contactat, si astfel s-a nascut noul website Imobilo.ro, creat pe platforma de imobiliare Websea.

Grafica a fost aleasa de client din 3 propuneri.

Din experienta site-urilor de imobiliare anterioare, am implementat acelasi mecanism de cache, care serveste paginile extrem de rapid, cu costul a cat...

Proiectul imobilo.ro, portal de imobiliare integrat cu FlexMLS

StudioPilatesOn.com - v2

Acest proiect vine in continuarea primului website studiopilateson.com

Intre timp, Pilates a devenit o binecunoscuta tehnica de exercitii fizice prin care este antrenata intreaga musculatura.

Daca la prima versiune a website-ului puneam accentul de promovarea acestui tip de exercitii, la a doua versiune punem accentul de performante si profesionalism.

Versiunea a doua a website-ului a venit cu noutati: grafica responsiva pent...

Website de prezentare - Studio Pilates On V2 - Portofoliu

MariusNistor.ro

Marius Nistor, fotograf specializat de nunti si fashion, nu avea un website de prezentare, desi activeaza pe piata din Constanta de mai multa vreme si detine un portofoliu consistent.

Castigator al catorva premii de fotografie, si colaborator al Fashion TV in fiecare vara, website-ul profesional a fost un "must have", avand ce prezenta.

A fost un website de prezentare dorit in romana si engleza, urmand totodata trendul mobil al web-ului, grafica fiind responsiva. In rest, ne-a lasat mana li...

Website de prezentare - MariusNistor.ro

Dobrogeagrup.ro

Proiectul DobrogeaGrup este unul din preferatele noastra datorita provocarilor cu care vine, fiind un proiect de lunga durata. Pe langa mentenanta site-ului si SEO constant, ne ocupam si de promovarea produselor prin campanii email, campanii sms, social media marketing si spoturi publicitare.

2015-06-28 | Postat in Grafica, Webdesign, eCommerce, 0 comentarii

Proiectul Dobrogeagrup.ro de Websea Development

TermoGaz.ro

Firma de instalatii gaze si termice din Constanta, TermoGaz , avand o experienta vasta in domeniul instalatiilor de gaze cat si un portofoliu variat, a avut nevoie de un upgrade la secolul 21 cu un website de prezentare a serviciilor.

Prin intermedium website-ului am scos in evidenta grija acestora pentru sigurata si respectarea normelor in proiectarea si realizarea instalatiilor de...

Website prezentare servicii instalatii gaze si instalatii termice
;