Diverse

Taxa de mentenanta a domeniilor .ro - taxa pe site in Romania sau necesitate?

Procedura de inregistrare a domeniilor .ro s-ar putea modifica incepand cu anul 2014.

Este vorba de taxa pe domenii .ro care nu va mai fi platita o singura data la inregistrarea domeniului, ci va fi platita periodic: anual, bianual, etc, se arata intr-un proiect de act normativ, lansat recent in dezbatere publica de Ministerul Comunicatiilor pe pagina sa de internet.

Noile reguli se vor aplica atat domeniilor .ro nou inregistrate, cat si celor inregistrate pana la data la...

Este taxa de mentenanta a domeniilor .RO o taxa pe site sau o necesitate?

Oamenii sunt minoritari pe internet

Internetul este cea mai mare unealta de comunicatie pe care omenirea a contruit-o vreo-data. Pe data 30 Iunie 2012, existau aproximativ 2,5 miliarde de persoane conectate la internet. Acest numar a crescut considerabil datorita dezvoltarii dispozitivelor mobile (laptop, tablete si smartphone-uri) pe piete slab dezvoltate pana atunci precum India si China. Chiar si asa, se pare ca oamenii sunt minoritari pe internet in ceea ce priveste numarul de entitati online si traficul realizat.

2014-02-09 | Postat in Internet, 0 comentarii

Oamenii sunt minoritari pe internet

Internetul evolueaza - noi extensii de domenii de internet

"Internetul, aşa cum îl ştiam noi, nu va mai exista." sau "De azi, a început sfârşitul Internetului aşa cum îl ştiam. O să fie o nebunie!" titreaza ziarele astazi.

De fapt, desi este un subiect menit sa genereze trafic pe site-urile de informatii, stirea este una de bine, de foarte bine chiar. Internetul nu se sfarseste, doar se bucura de un mic upgrade: s-au lansat noi extensii de domenii de internet, asa cum s-a tot anuntat de peste 2 ani:

Noi extensii de domenii
;