Creare site de prezentare

Creare site web cu social media marketing integrat. Servicii web design.Oferta noastra de creare site web o regasesti mai jos cu preturile de referinta. Cum un site nu este un produs finit pe care-l vinzi dintr-un raft (sau nu ar trebui sa fie), preturile de creare site web pot varia in functie de serviciile suplimentare solicitate.

Pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie si de promovare (social media marketing si SEO in special), am inclus in costul de webdesign si aceste servicii. Daca iti doresti doar un site simplu de inceput, fara SEO, ieftin si rapid…se poate, dar nu la noi. Noi oferim doar servicii premium complete, nu jumatati de masura.

La crearea unui site de prezentare, Websea Development, analizeaza domeniul de activitate al firmei, concurenta acesteia cat si publicul tinta. Imaginea firmei clientului trebuie sa se reflecte in website. Seriozitatea este sugerata de aspectul ingrijit al site-ului, usurinta in utilizare cat si corectitudinea informatiilor.

Coloristica cat si detaliile sunt foarte importante, pentru ca sugereaza mesajul ce trebuie transmis.

Informatiile cat mai complete, de preferat structurate pe categorii, scutesc foarte mult timp pretios pe care personalul angajat al firmei clientului l-ar putea pierde oferind informatii prin telefon sau scriind mailuri. De multe ori, in urma activitatii de zi cu zi, „se nasc” articolele ce raspund celor mai frecvente intrebari, tocmai pentru a eficientiza timpul de lucru uman.

Alegand sa lucrezi cu noi, vei beneficia de toata experienta noastra si vei ajunge la rezultate pe parte de online. Alege carari batatorite!

* Pachetul Webdesign Donation este creat pentru organizatiile umanitare ce nu au ca scop profitul. Aceste proiecte le realizam cu maxim de profesionalism si fara absolut nici un cost din partea solicitantilor, dar in limita timpului disponibil.

Promitem ca printre proiectele noastre, le vom strecura si pe cele de tip donatie. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa ne poti demonstra ca reprezinti o organizatie de acest gen (informatii, poze, etc).

Chiar daca este un proiect cu costuri zero pentru organizatie, totusi exista costuri de timp, bani si alte resurse pe care le vom suporta noi. Astfel ca asteptam si din partea voastra seriozitate maxima, feedback atunci cand cerem, toate materialele de care avem nevoie, domeniu inregistrat de voi si gazduit pe serverele noastre (gazduire gratuita), etc.