Creare site de prezentare

Creare site web cu social media marketing integrat. Servicii web design.La Websea Development, clientul este cel care face pretul. Fara gluma.

Spune ce buget ai alocat si iti propunem noi complexitatea proiectului, sau spune ce vrei si-ti spunem noi pretul. Toata lumea lucreaza dupa un tarif orar, care variaza in functie de nivelul de experienta, asa ca am ales sa fim transparenti in ceea ce priveste pretul.

Cum un site nu este un produs finit pe care-l vinzi dintr-un raft (sau nu ar trebui sa fie), pretul de creare al unui site web variaza in functie de timpul alocat proiectului tau, pret pe care il vom conveni impreuna.

Alegand sa lucrezi cu noi, vei beneficia de toata experienta noastra. Alege carari batatorite!

Orientativ iti putem da niste estimari de timp de lucru inspirat din proiectele realizate de noi de-a lungul timpului. Tine cont insa ca timpul de lucru efectiv difera de la caz la caz si nu este totuna cu timpul de livrare.

  • Site de prezentare: 13 ore
  • Site de prezentare complex: 40 ore
  • Magazin online: 13 ore
  • Magazin online solutie custom: 80 ore
  • Site imobiliare: 13 ore
  • Site imobiliare extins: 40 ore
  • Solutie completa magazin online+soft gestiune personalizat+aplicatie mobil: 200 ore

* Pachetul Webdesign Donation este creat pentru organizatiile non-profit sau ONG de ajutorare. Aceste proiecte le realizam cu maxim de profesionalism si fara absolut nici un cost din partea solicitantilor, dar in limita timpului disponibil.

Promitem ca printre proiectele noastre, le vom strecura si pe cele de tip donatie. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa ne poti demonstra ca reprezinti o organizatie de acest gen: informatii verificabile din surse acreditate, material media (poze, clipuri), etc.

Chiar daca este un proiect cu costuri zero pentru organizatie, totusi exista costuri de timp, bani si alte resurse pe care le vom suporta noi. Astfel ca asteptam si din partea voastra seriozitate maxima, feedback atunci cand cerem, toate materialele de care avem nevoie, domeniu inregistrat de voi si gazduit pe serverele noastre (gazduire gratuita), etc.